divendres, 8 de novembre del 2013

EL PLAER D'EMPRAR LES TIC A L'AULA D'INFANTIL


Com ja he dit a moltes altres entrades, estam en un món que està en constant canvi. Però el primers que han de tenir en compte això, són els infants, per això, des de l’escola, els hi hem de donar les eines necessàries per a poder conèixer-les totes i integrar-les dins el seu dia a dia.

L’article ens explica que encara no estan integrades les TIC dins les aules, però, per això, els que hem de canviar de mentalitat som els mestres. I com ho he de fer? Conscienciant-nos! Per a poder integrar les TIC dins l’aula cal fer algunes coses:

-          Crear un racó per a l’ordinador. Això és molt important, ja que l’eina de l’ordinador és una de les més importants.

-          Adaptar l’horari de l’aula per afegir el temps de les TIC.

-          El mestre s’haurà de preparar les classes prèviament, això suposa una feina extra.

-          Plantejar-nos com seran els agrupaments en aquest racó.

Però, aquest article ens proposa totes aquelles possibilitats que ens ofereixen les TIC dins una aula d’infantil, entre elles: la realització de fitxes, exposar presentacions, emprar internet per fer recerca, comunicar-nos amb altres classes o centres,...

Per això, penso que és un article que haurien de llegir tots es docents per a poder integrar les TIC dins les seves aules, ja que és un article molt interessant i que ens pot servir de molta ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada