divendres, 18 d’octubre del 2013

DRETS D'AUTOR


Després d’haver llegit l’article, només puc dir que mai m’havia aturat a pensar amb la importància que té saber quins drets té qualsevol de les  imatges que s’han d’emprar.

Jo era la primera que agafava una imatge, fos d’on fos, i l’emprava, sense saber si està permès o no. Suposo que perquè no estava conscienciada de la importància que té saber quins drets d’imatge tenen cada una.

Encara que, després de la lectura, no ho tenc del tot clar, ja sé, que almenys, abans d’agafar una imatge he de mirar quins drets d’autor té, i que, depenent d’ells la puc emprar o no.

El que m’ha agradat de la lectura, és que ens han donat una gran varietat de recursos, tant per agafar imatges lliures, com ara, per poder agafar cançons, o qualsevol altre recurs, d’una manera més lliure i sense que l’sgae o qualsevol altra entitat ens pugui denuncia d’alguna manera per emprar material privat.

Ara bé, aquest article, s’hauria de passar a la gent, i fer màxima difusió, de manera que tothom sabés si pot emprar algun recurs o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada